Rozhovor s Martinem Blažkem, manažerem restaurace Asian Temple!

Screen Shot 2016-03-06 at 16.41.30

Co připravujete pro návštěvníky festivalu?
Připravíme náhled do kuchyní Asian Temple a vybereme to nejlepší z každé kuchyně.

Jak vznikl Asian Temple?
Asian Temple vznikl na základě zájmu majitelů o asijskou kulturu a sbírky umění, z nichž některé jsou v restauraci vystavené. V neposlední řadě velké zkušenosti v gastronomii a možnost, díky velkému prosklenému prostoru v B13, přinést do Prahy zástupce všech významných asijských kuchyní.

 

Zákaznící můžou v Asain Temple získat různé zážitky, povězte nám více o salónech a co každý nabízí?
V přední části Asian Temple se nachází bar „Shangai“, který nabízí večerní piano bar. Zde můžete také ochutnat asijské koktejly vytvořené pouze pro Asian Temple jedním z nejlepších barmanů, Achimem Šiplem.  Samozřejmě tu nechybí Saké a teplé i ledové čajové nápoje namíchané jen pro Asian Temple. Druhá část restaurace je salón „Aquarium“, ve kterém je klidnější atmosféra se dvěma velkými mořskými akvarii. „Siam“ salón v horní části restaurace nabízí otevřenou hlavní kuchyni, kde máme woky, grily a indické tandury. Druhá strana restaurace,“Teppannyaki“, pojmenovaná po japonských grilech, které v překladu znamenají horký tál, obsahuje dva Teppannyaki grily. V zadní části restaurace se nachází balkon „Samurai“ s výhledem na celou restauraci a zadní bar.

Jak byste shrnul Asian Temple jednou větou?
Asijký chrám – zastřešení významných kuchyní doplněné o masáže.

Co vás přilákalo k AsianFestu?
Budeme se rádi účastnit přehlídky asijských kuchyní na jednom místě a ukážeme co u nás nabízíme.

Jaká je vaše nejoblíbenější asijská kuchyně?
Upřednostňuji vietnamskou studenou kuchyni a čínskou teplou upravenou evropským stylem.

Jaké je vaše nejoblíbenější místo v Asii a proč?
Nejraději mám nekonečnost a velkolepost Velké čínské zdi.

Kdybyste musel jíst jeden pokrm po zbytek vašeho života, co by to bylo?
Smaženou rýži.

Prohlédněte si profil Asian Temple zde!

Zpět